Forretningsliv i Bjert

Fra billedaften 20. januar 2011Anna Marie Kehlet og Anne-Margrethe Staugaard fortalte om forretningsliv i det gamle Sønder Bjært Sogn.

En aften med billeder fra
forretningslivet i det gamle sogn
Trods hård konkurrence fra VM-håndbold på TV havde foreningen en velbesøgt aften med billeder i skolens aula torsdag den 20. januar 2011. Knap 30 fandt vej til foreningens første arrangement i det nye år.
Det var en billedaften med focus på forretningslivet i Sdr. Bjert sogn op igennem tiderne, billeder fra både før og nu om forretningsliv og mindre håndværksvirksomheder i sognet. Og sognet betyder her selvfølgelig også Agtrupskov, Binderup og Bjert Strand. Aftenens to fortællere var Anna Marie Kehlet og Anne-Margrethe Staugaard.
Efter denne aften er ingen i tvivl om, at Vesterløkke har været det absolutte hovedstrøg i sognet. På Vesterløkke kunne man førhen både gå til slagteren og handle i varehuset Tatol. Og på Vesterløkke huserede førhen både en snedker, en karetmager, en sadelmager, et tømrerfirma med eget savværk, en skrædder og to tøj- og modebutikker. 

Bjert kalenderen 2022

Kalenderen kan købes nu i Rema 1000, SHELL-tanken eller i Bjert Gl. Brugs. Kalenderen kigger med billeder, nærmere på Husmandssteder i Bjert Sogn. 

Prisen er kr. 50,00.

Bliv medlem og modtag indbydelser til arrangementer og foreningens årsskrift

OBS!
Husk at give foreningen besked når du får ny mailadresse. Hvis du fortsat ønsker at modtage nyhedsmail fra foreningen.

Lokalarkivet er åbent

torsdage kl. 15-17