Bjert Kalender 2017

De vågne koner i Bjert
Pænt besøgt åbent hus i lokalarkivet

Temaet for Bjert Kalender 2017 er foreningsliv i Bjert gennem tiderne. På hvert kalenderblad fortælles i tekst og billede historien om en forening. Billedet herover viser den handlekraftige bestyrelse i Sdr. Bjert og Sdr. Stenderup Husholdningsforening, som i 1977 blev portrætteret på en magasinforside i Berlingske Tidende under overskriften "De vågne koner i Bjært". Fra venstre er det Henny Stenstrøm, Ruth Langhoff, Margit Bay Christensen, Lisbeth Bonde Petersen (formand) og Anne Stub.
Mange medlemmer og andre interesserede fandt vej til lokalarkivet, da foreningen præsenterede Bjert Kalender 2017 på den årlige Arkivets Dag med et åbent hus i arkivet på Vesterløkke lørdag den 19. november. Ved den lejlighed var der samtidig fernisering på en ny udstilling med billeder fra det gamle sogn. Udstillingen rummer et udvalg af de mange billeder, som foreningen har hjemtaget fra Det Kgl. Biblioteks fotomuseum. Billederne er fra starten af 1950erne og fremtræder som en tidsrejse fra Gl. Bjært til åen ved Agtrup.

 

Bjert kalenderen 2022

Kalenderen kan købes nu i Rema 1000, SHELL-tanken eller i Bjert Gl. Brugs. Kalenderen kigger med billeder, nærmere på Husmandssteder i Bjert Sogn. 

Prisen er kr. 50,00.

Bliv medlem og modtag indbydelser til arrangementer og foreningens årsskrift

OBS!
Husk at give foreningen besked når du får ny mailadresse. Hvis du fortsat ønsker at modtage nyhedsmail fra foreningen.

Lokalarkivet er åbent

torsdage kl. 15-17