En aften på Skamlingsbanken

 

En flot og spændende aften på Skamlingsbanken


 

Onsdag den 16. maj 2018 havde vi sæsonens sidste arrangement. Det blev afholdt på Skamlingsbanken i den skønneste varme og solrige maj aften.

Morten Teilmann-Jørgensen er formidlingsansvarlig på Kongernes Jelling og har medvirket til formidlingsplanerne for Skamlingsbanken i fremtiden. En særdeles veloplagt Morten Teilmann-Jørgensen fortalte om Skamlingsbankens ca. 150 årige historie, mens han førte os rundt i området Han gjorde bl.a. ophold ved talerstolen og fortalte så levende, at vi kunne forestille os møder med mange tusinder tilhørere siddende på skråningerne. Også klokkestablens historie blev fremhævet. Herefter gik vi op ad bakken til restauranten, hvor vi nød kaffe, boller og kage.  Efter kaffepausen viste Morten en række billeder af det planlagte formidlingscenter. Der har været store forhindringer undervejs, men nu ser det ud til at lykkes, så det nye formidlingscenter kan stå færdigt i 2020 – eller kort herefter. Denne dejlige maj aften havde 50 Bjert-borgere valgt at tilbringe på Skamlingsbanken.

 

 

Bjert kalenderen 2022

Kalenderen kan købes nu i Rema 1000, SHELL-tanken eller i Bjert Gl. Brugs. Kalenderen kigger med billeder, nærmere på Husmandssteder i Bjert Sogn. 

Prisen er kr. 50,00.

Bliv medlem og modtag indbydelser til arrangementer og foreningens årsskrift

OBS!
Husk at give foreningen besked når du får ny mailadresse. Hvis du fortsat ønsker at modtage nyhedsmail fra foreningen.

Lokalarkivet er åbent

torsdage kl. 15-17