Årsskrift 2011

Foreninges "Årsskrift 2011" er det fjerde i rækken af udgivelser med artikler om det gamle Sønder Bjært Sogn. Tre af foreningens medlemmer har bidraget med artikler. Hans Peter Jørgensen tegner etAgtrupskov Brugsforenings vognpark 1930 portræt af en markant person i et hjørne af det gamle sogn, Valdemar Kjærbøl, som var uddeler i den nu længst nedlagte Agtrupskov Brugs. Erling Grau har kigget nærmere på en gammel sundhedsvedtægt fra 1887, måske sognets første, og med forfatterens tilladelse bringer årsskriftet uddrag af Johannes Huus Boghs erindringsbog ”Pluk dagen – en bondedreng vokser op”. 
I årsskriftet kan du også læse om de øvrige aktiviteter og programmet for 2011-2012. Formanden, Morten Bøge, fortæller om året der gik i en aktiv forening, der nyder stor opbakning i lokalområdet, og arkivlederne Christian Holdt og Steen Andersen fortæller om arbejdet i lokalarkivet, som har haft et travlt år med mange henvendelser fra både nær og fjern.
Årsskriftet udddeles til foreningens medlemmer, og du kan få et eksemplar ved at blive medlem af foreningen.
Billedet, som også er på forsiden af Årsskrift 2011, viser Agtrupskov Brugsforenings vognpark ca. 1930.

Bjert kalenderen 2022

Kalenderen kan købes nu i Rema 1000, SHELL-tanken eller i Bjert Gl. Brugs. Kalenderen kigger med billeder, nærmere på Husmandssteder i Bjert Sogn. 

Prisen er kr. 50,00.

Bliv medlem og modtag indbydelser til arrangementer og foreningens årsskrift

OBS!
Husk at give foreningen besked når du får ny mailadresse. Hvis du fortsat ønsker at modtage nyhedsmail fra foreningen.

Lokalarkivet er åbent

torsdage kl. 15-17