En aften med billeder

Foreningen startede møderækken i 2010 med en billedaften på skolen i januar. Billedet med konfirmanderne var blot et af mange billedBjert-konfirmanderer, som lokalarkivet viste den aften. På nogle af billederne manglede arkivet navne på en eller flere personer, på andre billeder kendte vi hverken tid eller sted. Men med hjælp fra de fremmødte blev der sat navne på rigtig mange "ukendte" ansigter.
Billedet til højre har arkivet fået af Preben Bengaard, Kolding. Han er født på Bengaard i Agtrup og billedet viser konfirmandholdet fra Sdr. Bjert Kirke 1936.
De eneste konfirmander Preben Bengaard kendte navnene på, var hans faster, Anne Marie Bengaard, som er nr. 3 fra venstre i bageste række, og Sigrid Pedersen, senere gift Kruse. Hun står yderst til højre i midterrækken.
På billedet ovenfor studeres de fremlagte billeder flittigt af nogle af mødedeltagerne.

 Bjert Kalender 2019

Kalenderen kan købes ved henvendelse i lokalarkivet på Vesterløkke 10, i Rema 1000 og på Shell-tanken, fra mandag den 12. november 2018. Den er med billeder fra strandene i Sønder Bjært Sogn, Agtrupvig og Bjert/Binderup Strand. Prisen er 50 kr.

Bliv medlem og modtag indbydelser til arrangementer og foreningens årsskrift

OBS!
Husk at give foreningen besked når du får ny mailadresse. Hvis du fortsat ønsker at modtage nyhedsmail fra foreningen.

Lokalarkivet er åbent

torsdage kl. 16-18