Login

Side administration.

Venligst indtast password.

!!! JavaScript og Cookies skal være aktiveret !!!
User (optional):

Password:


Foreningen startede møderækken i 2010 med en billedaften på skolen i januar. Billedet med konfirmanderne var blot et af mange billedBjert-konfirmanderer, som lokalarkivet viste den aften. På nogle af billederne manglede arkivet navne på en eller flere personer, på andre billeder kendte vi hverken tid eller sted. Men med hjælp fra de fremmødte blev der sat navne på rigtig mange "ukendte" ansigter.
Billedet til højre har arkivet fået af Preben Bengaard, Kolding. Han er født på Bengaard i Agtrup og billedet viser konfirmandholdet fra Sdr. Bjert Kirke 1936.
De eneste konfirmander Preben Bengaard kendte navnene på, var hans faster, Anne Marie Bengaard, som er nr. 3 fra venstre i bageste række, og Sigrid Pedersen, senere gift Kruse. Hun står yderst til højre i midterrækken.
På billedet ovenfor studeres de fremlagte billeder flittigt af nogle af mødedeltagerne.

 

 

Lokalarkivet er åbent
torsdage kl. 15-17

 

Kommende arrangementer:

 

 

Med Ib Doctor på tur gennem Sdr. Stenderups historie

Onsdag den 20. marts 2024 kl. 19.00 på Sdr. Bjert Centralskole

Med Ib Doctor, som fortæller, kommer vi en tur rundt i det gamle Sdr. Strenderup med fortællingen om branden i 1807 – fortællingen om Else Sofie Bech fra sognets største gård - hun blev 101 år, og som simpel bondekone oplevede sit barnebarn Hans Bech blive kongelig balletdanser. Endvidere vil Ib fortælle om skoleleder Niels Peter Hansen Berg, der var leder af Sdr. Stenderup Skole fra 1865 til 1920 - og om den triste skæbne der overgik familien Grøn, da to af deres drenge druknede ved Gl. Ålbo.

Entre inkl. kaffe/kage

Medlemmer 40 kr. pr person

Ikke medlem 60 kr. pr person